BURSA / OSMANGAZİ - Yusuf Köstem Anaokulu

CODE. ORG SERTİFİKA TÖRENİ

May

Okulumuz anasınıfı 5/E öğrencileri ile "Limon Pil Deneyi" yaptık. Limonun asidik yapısından faydalandık. Bakır ve çinko teller ve bağlantı kabloları kullanarak LED yakmayı öğrendik.

May

Okulumuzda "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESi" kapsamında milli ögeler içeren şiir ve şarkıların öğretilmesi çalışmasında 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'nında içinde bulunduğu ay olması sebebiyle 23 Nisanla ilgili şiirlere yer verilerek projenin nisan ayı çalışması tamamlanmıştır.

Nis

"23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" okulumuzda, ilkokul ile beraber gerçekleştirdiğimiz törenle tüm coşkuyla kutlandı. Törende emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz tarafından tüm öğrencilerimize yönelik Bilinçli Teknoloji Kullanımı konulu seminer verildi.

Mrt

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanlığı'nın okul öncesi çağdaki çocukların ailelerin için hazırladığı Aile Bülteni'nde bu ay Okul Öncesi Dönem Çocuklarda Davranış Bozuklukları ve Çözüm Önerileri konusu yer alıyor. Bültene ulaşmak için altta yer alan linke tıklayınız.

Mrt

Okulumuzda "18 Mart ÇAnakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri gerçekleştirildi.

Mrt

Projemizde temel olarak çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal refahını sağlamak istiyoruz. Bunu yaparken doğanın bize sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak temel amacımızdır. Projemiz 4-8 yaş arası çocukları kapsadığı için "I Grow in Nature " (DOĞADA BÜYÜYORUM) adını aldı. Bu Proje ile çocuklar doğada daha fazla vakit geçirip etkinliklerini ve oyunlarını doğal materyaller kullanarak yapmaları amaçlanmaktadır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında gerçekleştirdiğimiz kültürel ögeler içeren etkinliklerimiz

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı kapsamında kültürel ögeler içeren etkinliklerimiz

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Ocak ayı uzman daveti etkinliğimizde MEB'nın "365 Gün Öykü" serisi yazarlarından Berrin TERCAN öğrencilerimizle okur-yazar buluşması gerçekleştirdi.